A dotDESIGN csapata kifejezetten belsőépítészek és lakberendezők számára nyújt szolgáltatásokat, amelyek személyre szabott és inspiráló megoldásokat kínálnak.
Szakértelmünk a látványtervezés területén találkozik az egyedi igényekkel, hogy segítsünk valóra váltani elképzeléseidet és prezentáljuk az épület várható külső és belső megjelenését.

Segítünk neked az elképzeléseid formába öntésében.
Te kitalálod, mi megmutatjuk!

Belsőépítészeti látványtervezés

Belsőépítészeti látványtervezés terén is komoly szakértelmet és figyelmet nyújtunk az egyedi igényekre. Segítünk vizuális formába önteni elképzeléseidet és bemutatjuk a belső terekben rejlő potenciált.

Tapasztalt látványtervezőnk a legmodernebb szoftvereket és technológiákat használja, hogy élethű 3D látványterveket hozzon létre. Ezáltal pontosan láthatod, hogyan fog kinézni a tervezett tér, beleértve a bútorokat, a színpalettát, a világítást, a textúrákat és a dekorációkat.

Kérj árajánlatot, hogy közösen tervezhessük meg a legjobb vizuális megjelenést a megrendelőid számára.

Építészeti (külső) látványtervezés

Az épület homlokzat az első benyomást kelti, ezért rendkívül fontos, hogy gondosan kidolgozott homlokzati tervekkel és harmonikus külső környezettel prezentáld a projekteket a megrendelőidnek.

A látványtervezési szolgáltatásunk segítségével valósághű terveket készítünk, amelyek bemutatják az épület megjelenését, anyaghasználatát és a környezeti összhangot. Ez lehetővé teszi, hogy teljes képet kapj az épület kinézetéről még a tényleges építkezés előtt.

Kérj árajánlatot, hogy együtt tervezzük meg az épület homlokzatát, és biztosítsd, hogy elképzeléseid valóra váljanak!

Műszaki tervek

Szolgáltatásunk keretében vállaljuk a teljes műszaki tervdokumentáció elkészítését.

Amikor belsőépítészeti projektekről van szó, rendkívül fontos a részletes és pontos tervezés, hogy a végeredmény minden szempontból kifogástalan legyen.

Ebben a folyamatban a látványtervek mellett elengedhetetlenek a műszaki tervdokumentációk, amelyek részletes útmutatást nyújtanak a belsőépítészeti kivitelezéshez.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSÉHEZ VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!