Üdvözlünk az építészeti és belsőépítészeti látványtervezéssel foglalkozó honlapunkon!

2015-óta állunk partneri kapcsolatban a magyar belsőépítészeti és lakberendező szakma kiemelkedő alakjaival. Ez idő számtalan projekt megtervezésében vettünk részt.

Bár fontosnak tartjuk a szakmai eredményeket, mégis jobban szeretjük, ha a papírok és oklevelek helyett a korábbi munkáink és a szakmai partnereink véleménye alapján ítélnek meg bennünket.

Kovács Bence - építész, építészeti látványtervező

Kovács Bence vagyok és 2015-óta foglalkozom a fotórealisztikus építészeti grafikákkal. Ez idő alatt számos megvalósult projektben segíthettem a belsőépítész és lakberendező kollégáknak digitális formába önteni elképzelésüket.

Építészmérnökként, szakmailag is átlátom a tevezés folyamatát, műszaki háttérel tudom támogatni a projekteket, hogy a szép megjelenés mellett a megvalósíthatóság is fókuszba kerüljön.

Munkáim során mindig törekszem a precíz és gyors munkavégzésre, minden esetben a határidők betartása mellett.

Ha belsőépítész, vagy lakberendező vagy és egy rugalmas, egyedi kéréseket is megvalósító látványtervezőt keresel, akkor most megtaláltad!

Legyen szó lakásról, kertes házról, irodáról, vagy üzlethelyiségről, segítek, hogy a tér igazán kifejezze az ügyfeleid személyiségét és stílusát.

Nézd meg a portfóliómat, ahol megismerheted a korábbi munkámat és meggyőződhetsz róla, hogy mennyire elkötelezett vagyok a minőség iránt.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy árajánlatot kérnél, kérlek, lépj kapcsolatba velem az oldal alján található üzenetküldőn keresztül.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSÉHEZ VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!